Within Temptation...

... dom är riktigt bra!!! Har tappat bort en skiva med dom som jag älskade. Speciellt en låt som gav mig massor av roliga minnen. En sommar för några år sedan tillsammans med Janne & Carola. Vi spelade jämt den låten, den sommaren när vi umgicks jättemycket med dom. Roligt hade vi! Vi var & hälsade på dom igår, & så kul att träffas, det var ett tag sedan. Jag & Carola höll aldrig på att sluta surra. Får inte bli så länge till nästa gång vi träffas har vi bestämt! Snart!
Annars har jag jobbat idag, käkat våfflor med sylt & grädde när jag kom hem. Mums! Wilma har haft sin kusin på besök ikväll, så dom har tatuerat sig, busat & haft jättekul. Wilma & Johan är lediga imorgon, så dom hittar säkert på något roligt. Själv ska jag jobba, sedan är det ju mysfredag imorgon & eventuellt åker vi till syrran lördag till söndag. Ska bli så kul att träffa henne, fast vi träffades nyss längtar jag efter henne jämt. Nu ska jag lyssna vidare, sedan blir det en ganska tidig kväll för min del, känner av lite huvudvärk. Så det ska blir skönt att dra ögonmasken över ögonen & blunda några timmar. Måste ju vara pigg & utvilad imorgon på jobbet.

Trevligt sällskap...

Idag var vi också lediga & myste i sängen en lång stund. Älskar dessa underbara stunder på morgonen. Bara ligga & dra sig länge & småsurra. Wilma är ju så stor nu, så hon tycker också det är mysigt & har inte alltid brottom upp. Sedan gjorde vi lunch, Johan kom hem & åt idag. Plättar med sylt & grädde...mums... Wilma fick ringa efter en kompis, så hon har lekt nästan hela dagen. På eftermiddagen kom Malin, Tindra & Milton & hälsade på, & av dom fick jag en supersnygg skål med dekorationsfrukter som Malin har gjort. Tack så jättemycket! Blev jätteglad! Den står på bänken i köket fylld med frukt nu. Så fint! Bjöd dom på kycklinggryta & ris, blev jättegott. Med en massa nyttigheter i. Kyckling, svamp, lök, avokado, bacon...gott...gott!
Har strukit lite tvätt & tvättat några maskiner, nattat Wilma & sett Den rätte för Rosing. Så nu ska jag gå & packa Wilmas badväska för morgondagen. Sedan längtar jag att få lägga mig & dra täcket över huvudet & drömma söta drömmar.
                                                                                           
                           
Den fina skålen, som Malin gjort!  
                                                        / Sov gott ni också & dröm söta drömmar...
                                             

Måndagsmys...

Idag har vi myst länge i sängen. Wilma sov till 8.30, så det blev lite sovmorgon. Sedan låg hon & kollade på film på dvd:n i sängen en lång stund. Så efter lite morgonmys gick vi upp för en god frulle & lite morgonkaffe. Wilma har verkligen trott sig med att leka idag, först tog hon fram sin pyssellåda & satt & klippte & klistrade kort i sitt album, sedan lekte hon med dockan en lång stund. Åt lunch & sedan kom min mormor & hälsade på. Jag & Wilma hade gjort fruktsallad att bjuda på. Så gott det var. Jag får naturligtvis göra en egen med äpplen ( som varit i ugnen ), avokado, gröna vindruvor & blåbär. Mums...mums. Följde mormor på vägen hem med sparken & sedan var vi ute på gården en stund & lekte, innan det var dax för middagen. Lax, potatis & dillsås. Mamma kom på kvällen & hälsade på & blev bjuden på lax & fruktsallad till efterrätt. Efter att Wilma kommit i säng satte jag mig ner med en kaffekopp & snörvlade till Spårlöst på tv 4. Är alltid så gripande. Nu ska jag ta & packa mig i säng & läsa nya numret av Family living.
                                                                    


 

Ett år äldre...

...blev jag i onsdags! En härlig dag med mycket sol, som faktiskt värmde :) Härligt, äntligen!
Fia & Oskar kom på förmiddagen & käkade lunch med oss, sedan gick vi på lekparken en stund. Busade, gungade & klättrade.
Sedan gick vi in & fikade tårta. Gott efter lite lekande ute. Av dom fick jag & Wilma också en jättefin blomma. Tack Fia & Oskar!
På eftermiddagen kom det lite mera främmande. Fikade, surrade & hade trevligt. Har fått jättefina presenter, en svart skinnväska, en parfym, pengar, snygga kaffemuggar & underlägg, en glaskupa med flytljus, bodylotion med jättegod doft från Body Shop & jättefina blommor. Wilma hade broderat en tavla åt mig,  jättefin var den! Och slagit in den med tomtepapper, snyggtjejen min!
Inte helt fel att fylla år, när man blir så här bortskämd :)
                                                                              



Kram till er alla! Och tack för presenterna!

Skidtur & picknick

Idag har jag & Wilma varit ute nästan hela dagen. Så härligt & mysigt! Först på förmiddagen gjorde vi lite ärenden & sedan var vi ner på Lomtjärn & tittade på snöskulpturerna som var där. Wilma kröp i tunnlarna & var i snöhuset, tittade på Svamp bob & beundrade dom fina mästerverken i snö. Sedna åkte vi hem & gräddade plättar, med sylt & grädde...mums. Packade lite fika & gav oss ut igen. Wilma åkte längdskidor en lång sväng, som vi sedan avslutade med picknick på bron hemma. Gott med lite saft & kakor efter skidturen. Hon är riktigt duktig på att åka. Till middag blev den Chicken a la king, gott! Kusin Jonte var här & åt med oss & lekte med Wilma under kvällen. Även ikväll en trött Wilma. Sedan har jag slöat i soffan & sett lite tv. Imorgon ska jag & Wilma stiga upp & baka tårta. Jag blir ju nämligen ett år äldre! Så imorgon blir det tårta & fika, lite främmande & lite mys.

Wilma sitter i en snötrappa...

Provar att krypa i en snötunnel...

Min älskade & underbaraste tjej...

Skidturen på eftermiddagen...

Fikapaus på bron hemma efter den långa skidturen...mums...

Lite slappande i soffan...

Mysigt med massor av tända ljus & min senaste tidning Allt i hemmet.

                                                                                                      / Sov gott!

Dagarna som gått...

Fredag: Idag var vi till Luleå på lite shopping. Jag, Johan & Wilma. Var ut & åt, fikade & tittade lite i affärer. Hittade en ny scarf, ett bälte & nya underlägg till bordet. Wilma fick en ljudbok med Pippi Långstrump. På kvällen var vi till mamma & pappa & åt varma mackor & träffade syrran, som var hemma från Umeå. Mysig kväll!

Lördag: Jobbade. Johan & Wilma var ute med skotern & pimplade & grillade. Dom hade en riktigt fin & solig dag. På kvällen hade jag främmande av lite tjejkompisar. Vi åt god mat & god efterätt. Syrran & hennes kompis Elin var också med oss. Jättekul & trevlig kväll med många skratt & roliga minnen. Wilma & Johan for till mamma & pappa & såg melodifestivalen. Surrade till klockan 01.00. Det måste vi göra om tjejer! Vi saknade dej Malin. Vi får göra om det snart igen!

Söndag: Var ganska kallt när vi vaknade. Mätaren visade runt -20, besviken : ( ville verkligen ut med skotern & grilla lite korv.
Men efter frulle & lite mys i soffan bestämde vi oss för att ändå dra iväg en sväng med skotern. Packade en liten matsäck, klädde oss ordentligt & körde mot Korsträsk & Fia, Andreas & Oskar. Var ute tillsammans med dom, jag fick min grillade korv & några koppar kaffe...mums : )
Sedan körde jag & Fia skoter på ängen nedanför dom, & Wilma & Oskar tolkade på bobben efter skotern. Riktigt roligt! Dom körde omkull tre gånger, men borstade bara av sig snön & satte sig igen. Rolig dag med trevligt sällskap! Körde förbi mamma & pappa på vägen hem för att säga hej då till syrran som skulle åka hem till Umeå. Blev bjuden på middag när vi kom, gott efter en hel dag ute. Trött på kvällen var man! Jag & Johan myste i sängen & såg filmen Patrik 1,5, riktigt bra! Sedan somnade jag gott, & väldigt fort! Tar på att vara ute.

 
 






Måndag: Idag har jag & Wilma varit & besiktat mammas bil. Den gick igenom, vilken tur! Sedan åkte vi till Malin & barnen. Käkade lunch hos dom & sedan klädde vi på oss & var ute. Wilma åkte skidor, Milton satt i pulkan & Felicia & Wilma turades om att dra Tindra på bobben. Duktiga & starka tjejer! Sedan skottade dom lite snö på gården & åkte lite madrass i en liten backe. Riktigt skönt väder ute idag har det varit. Ingen sol, men bara några minus grader. Sedan gick vi in & drack lite kaffe & barnen fikade lite saft & kakor. Lekte en stund innan vi åkte hem. Mysig dag även idag! Blev rislåda till middag, & sedan kom Wilmas kusiner & hälsade på en stund. Så det var en tjej som somnade fort ikväll, efter en dag med full rulle. Johan har varit & tränat hockey ikväll & kom precis hem. Så nu ska jag gå & mysa lite med han i soffan.






                                                                                                                                 / Sov gott!

Såg en liten utmaning som jag fått, måste bara prova!

Utmaningen:
Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Lina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Love!
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Lars
5. Yrke: Lastbilschaufför
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg:
Linne
8. Mat: Limpmackor
9. Sak i badrummet: Lush produkter
10. Plats/stad: Luleå
11. En orsak att vara sen: Lat
12. Något man skriker: Love you :)
13. Film: Lady & Lufsen
14. Något man dricker: Loka
15. Band: Laleh
16. Djur: Lama
17. Gatunamn: Lokgatan
18. Bil: Lotus
19. Sång: Losing med Takida

Jag utmanar:

Malin H
Malin L
Syrran
Mia





RSS 2.0