Wilma & kattungarna...

Idag vaknade Wilma ovanligt tidigt, 06.15. Hon brukar ändå sova till 07.30. Så ikväll blir det en tidig kväll. Vi har myst på förmiddagen & bara tagit det lugnt. På eftermiddagen åkte vi till Malin & barnen & hälsade på. Wilma är så förtjust i deras kattungar. Hon har suttit hela tiden & haft dom i famnen. Så mysigt! Dom är ju faktiskt riktigt gulliga! Nu ska jag ta & sortera lite tvätt innan jag blir för slö. Sedan ska även jag göra en tidig kväll ikväll också!


Helgen som varit...

I helgen har det varit riktigt kallt. Lånkallingarna har då åkt på!!! Lördag följde vi mamma & pappa till stugan för att städa inför sommaren. Piskat sängkläder, dammat, torkat, skurat...ja nu blänker det! För snart ska vi börja vara där. Midsommar har vi lånat stugan, då kommer Johans morbror, fru, mormor, Wilmas kusin & hans familj. Ska bli riktigt mysigt. Hoppas bara att vi slipper långkallingarna då.
Söndag var det heller inte så bra väder. Regn, hagel & jättekallt...brrr. Wilma tyckte det var kul när den värsta hagelskuren kom. Hon hoppade i regnkläderna & skyndade sig ut. Men som man säger det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.


RSS 2.0