Onsdag

Igår & idag har Wilma varit hemma från skolan. Eftersom hon fick ta vaccinsprutan i måndags, så har hon haft lite ont i armen & huvudvärk. Lite ont i kroppen också. Så vi har julstädat & fått upp lite ljusstakar & stjärnor. Även lite juldukar, plädar & kuddar. Så lite jul är det här hemma nu. Mysigt! Idag har Anna & Viggo varit & hälsat på. Så vi har äntligen fått en pratstund över en kopp te & fika. Var så längesedan jag träffade Anna. Har mest varit hemma eftersom jag har haft så mycket foglossningar, sammandragning & ett ganska så lågt blodvärde. Man har inte haft ork för någonting.
Men det ska väl bli bättre & snart är den lilla bebisen här. Längtar så mycket. Anna & Viggo kom med en present till bebisen idag, en liten mjuk haklapp & söta sockar i brunt. Tack så jättemycket Anna & Viggo!
Nu ska jag ta & förbereda middagen, blir nog köttfärssås & spagetti idag. Sedan är det Arga snickaren ikväll, så då blir det att krypa upp i soffan med en tekopp. Nä, nu är det dax att sätta igång med middagen.Pepparkaksbak

Nu var det längesedan jag skrev någonting, eftersom vi har haft datorn nerkoppalad medans vi har renoverat babyrummet. Nu är det färdigt & det blev jättefint. Är supernöjd. Skötbordet & spjälsängen är på plats. Och alla babykläder upptvättade, så nu är det bara att vänta på att den ska komma. Inte fullt 8 veckor kvar. Längtar.

I fredags ringde syrran & surrade & frågade vad vi skulle göra i helgen. Inte nå speciellt svarade jag & samtidigt knackade det på dörren, så Johan gick & öppnade. Gissa vem som stod där? Syrran! Snacka om överaskning! Jag hade frågat i telefonen tidigare under veckan om hon inte kunde komma hem snart. Men hon sa att dom hade så mycket i skolan, så hon visste inte riktigt när hon skulle komma. Så det blev en mysig fredag, vi satt uppe & surrade länge & åt kvällsfika. Kom väl i säng efter kl 01.00. Syrran stannade & sov hos oss, så vi hade en mysig morgon också. Wilma & syrran var sedan ute på en prommenad tillsammans & på eftermiddagen bakade jag & Wilma pepparkakor. Det blev många olika pepparkakor, giraffer, grisar, fötter, pusselbitar, hundar & lite andra roliga former. Lite deg slank också ner i våra magar...gott! På kvällen kom mamma, pappa, syrran & mormor förbi. Och då gjorde vi hemmagjord pizza. Alla fick sätta vad man ville på, blev supergott! Sedan blev det att sitta uppe & surra till klockan var efter 01.00 även denna kväll. Men nu kommer inte syrran hem något förrän några dagar innan jul, så man vill ju verkligen ta vara på tiden hon är hemma.

Idag blev det en lång sovmorgon, skönt! Sedan på eftermiddagen har Wilma & Johan varit på bio & sett Nicke nyfiken.  Hon tyckte den var jättebra. Medans var jag till mamma & pappa & hälsade på. Mamma & syrran bakade, så jag hjälpte också till. Det blev bla lite muffins i fina röd/vit prickiga muffinsformar. Nu ska jag ta & laga lite middag & sedan sträcka ut mig i soffan med en tekopp & se om det är någonting bra på tv:n.


RSS 2.0