Mässan i Stockholm...

I helgen som har varit den 15-17/ 8 har jag & mamma varit på mässan i Stockholm & gjort inköp för sommaren -09.
Det har varit jättekul, träffat alla leverantörer, kollat vad som kommer inför nästa sommar, varit ute & käkat god mat. En rolig helg helt enkelt. Ägaren av Älvsby Mannen bor ju i Stockholm, så han var ju så klart med & så följdes vi med hon som har dambutiken i Älvsbyn. På fredagmorgon steg jag upp kl 04.00 gjorde mej klar, sedan kom pappa & mamma & hämtade mej kl 05.00. Flyget gick från Luleå  07.45, väl framme i Stockholm en dryg timme senare stod en taxi & väntade. Släppte av väskorna på hotellet innan vi tog bussen ut till Stockholms modecenter. Inbokade hela dagen hos olika leverantörer, så första maten åt vi ca 21.00 på kvällen. Vi var på en mysig restaurang på drottninggatan. Sedan strosade vi runt & kollade snygga skyltfönster på stan. Jag kan lova att jag var hyfsat trött när vi var tillbaka på hotellet ca 01.00. Steg upp kl 07.00 gick ner & åt frulle innan en lika hektisk men rolig dag. På kvällen åt vi på en mysig restaurang i gamla stan. Söndag hade vi också inbokat, så att det har varit full rulle hela helgen. Flyget  hem gick 17.45 på söndagen. Hemma i Älvsbyn igen hade jag en familj som hade väntat & längtat på mej hela helgen. Det är första gången jag är borta från Wilma 3 dagar. Så jag & Wilma myste när jag kom hem. Och jag somnade med Wilma nästan direkt jag kommit hem. Borta bra men hemma bäst!
Och längtan efter Wilma var stor.
Härliga dagar i stugan...

Vi har tillbringat några härliga dagar i stugan ( mamma& pappas stuga ) med sol & bad.
Wilma har nästan bott i vattnet, hon har verkligen badat. Vi har legat på bryggan & solat, badat, fikat, pratat, målat, pysslat...allt möjligt. Det har varit såååå härligt!!! Och på kvällarna har man varit ganska trött av värmen & badandet. Men vi har myst i stugan & bara tagit det lungt. Vi har ätit god mat varje dag & på kvällarna när Wilma har somnat har det blivit att sitta & surra ganska så länge. Wilma & Johan är bruna som pepparkakor & jag  har varit som en illröd kräfta ( Wilma har fått en stor röd uppblåsbar kräfta att ha i vattnet, så jag skojade om dom såg nån skillnad på jag & kräftan! Nu har det röda blivit brunt, så nu är jag också ganska brun!
Veckan som har varit har Wilma varit hos mamma & pappa i stugan, medans jag & Johan har börjat om att jobba. Så hon har bara myst & badat. På kvällarna efter jobbet har vi farit upp dit. Jag har sovit där & kört ner på byn på morgonen. Går ju så bra när man börjar kl 10. Johan har åkt hem när Wilma har somnat. Han är så dålig i ryggen, så han vill sova i sin egen säng. Han har ju två diskbråck, så nu har han varit dålig en period. Imogon ska Wilma börja om på dagis igen, fast det blir bara imorgon några timmar & så på tisdag, sedan ska jag vara ledig onsdag & torsdag, fredag ska hon vara i stugan med mamma & pappa. Så det blir en mjukstart på dagis. Kan vara ganska skönt. Nu ska jag hoppa i säng, imorgon är det arbete igen som väntar.

     

RSS 2.0