Jag & Meja


Lilla Meja

Den 5 januari kom våran lilla Meja. Tolv dagar tidigare än beräknat. Allt gick jättebra & hon är världens vackraste bebis. Nu har vi två underbara tjejer. Hon har världens bästa storasyster, som gärna hjälper till.
På bb stannade vi fyra dagar, var riktigt skönt. Ville göra bort alla läkarbesök innan vi åkte hem. När vi kom hem var Wilma, syrran & hennes kille hemma hos oss. Dom hade bakat tårta & lyckokakor. I lyckokakorna hade Wilma skrivit fina ord till Meja. Ballonger & en banderroll, där det stod Välkommen hem Meja. Tänt ljus & städat, tvättat & bytt i sängen. Så skönt att komma hem & så fint dom hade gjort. Nu myser vi hela dagarna. Mamma har lämnat Wilma på skolan på morgonen så jag & Meja har sovit länge. Skönt eftersom det blir att vara vaken lite på nätterna. Sedan har vi tagit en promenad & hämtat Wilma på skolan när hon har slutat. I helgen har syrran varit hem. Så idag var jag & syrran på promenad. Meja sov så gott i vagnen. Vi gick till mamma & pappa & hälsade på medans Johan & Wilma var på bio & såg Alvin & gänget. Nu myser Meja i Johans knä. Ska gå & mysa med dom jag också.
Första dagen på det nya året

Idag vaknade Wilma klockan 08.00, & jag som hoppades att hon skulle sova länge. Sa till henne att det var mitt i natten & att hon skulle komma & krypa ner i våran säng. Hon somnade om till 10.15! Så skönt, både för henne & för oss. Sedan åt vi en mysig frukost tillsammans hela familjen. Efter det fick jag ett ryck att städa bort julen. Började dammtorka & fick städhjälp av min duktiga tjej. Hon hjälpte mig att dammtorka & stryka gardinerna. Det känns så ljust & skönt när julen är bortplockad. Och får vi åka in på bb snart är det skönt att det är gjort. Har satt fram dom nya sakerna vi fått i julklapp & snart kommer den nya soffan. På eftermiddagen har vi varit hos min mormor & ätit blodpalt, jättegott var det & skönt att slippa ställa sig vid spisen när man gått an hela förmiddagen. Nu ska jag bara mysa ikväll & se en film som Johan har hyrt & njuta av mitt nystädade hem.Nyårsafton

Firade vi tillsammans med Johans syster Annika & familjen. Åt supergod tre rättersmiddag! Till förätt räktoast, till varmrätt älgfile´sås & potatisgratäng & till efterrätt marängswish. En massa gott! Man var så mätt hela kvällen. Vi spelade Alias & fick oss en massa goda skratt, barnen lekte & hade jätteskoj & sedan en massa surrande. Efter tolvslaget fick barnen tända tomtebloss, vilket dom tyckte var jättekul. Sedan lite mera surr i soffan innan vi åkte hem klockan 01.00. Wilma somnade på en gång när vi kom hem & jag var inte långt efter. En jättemysig nyårsafon med trevligt sällskap.


RSS 2.0