Fredag



I går hade vi främmande av mamma, pappa & mormor som firade Wilma. Wilmas faster Marika & Bosse kom också. Jättetrevligt!  Pizza blev det till middag & sedan tårta & fika till efterätt. Wilma fick massor av fina saker. Bla en till dosa till Wii, så nu kan man spela mot varandra. Marika hade gjort jättefina tennarmband till både Wilma & Meja. Många skratt blev det senare på kvällen med Marika & Bosse. Ni är för härliga! Alltid kul att träffa er. Det var en nöjd tjej som somnade fort efter Let´s dance. Och jag somnade också rätt fort när jag la huvudet på kudden.






Wilmas födelsedag



Idag blev våran stora tjej 7 år! Som hon har väntat på denna dag. På morgonen myste vi i sängen & hon fick öppna ett av paketen. Dom andra fick hon vänta med till Johan kom hem. Efter att Wilma farit till skolan gjorde jag & Meja oss färdiga för en promenad till Anna & Levi. En skön morgonpromenad. Där träffades vi & Ida & Juni. Jättetrevligt! Surrade, drack kaffe, fikade & myste med barnen. Alltid lika trevligt, längtar till nästa vecka & våran träff.
Sedan promenerade jag hemåt & hämtade Wilma på skolan. Kusin Jon fick följa med hem & leka. Sedan blev det våfflor med grädde & sylt eftersom det var våffeldagen. Och tårta till efterätt. Mums.
Wilma öppnade mera paket & blev även uppvaktad av sin faster & kusinerna. Morfar var också med paket. Mormor jobbade sent så imorgon blir det mera kalas, då kommer mormor, morfar & gammelmormor & firar henne. Så vi kommer nog att ha kalas hela helgen.
Efter dammsugning av kaksmulor & bortstädning av presentpapper, satte vi oss & myste hela familjen i soffan en stund innan det var läggdags. Nu sover alla, så jag ska nog också ta mig i säng. Så jag orkar med mera kalas imorgon.

Onsdag

Idag har Wilma fått gå till skolan. Och jag kan tala om att det var en glad tjej på morgonen. Hon har längtat efter sina kompisar & sin bästis. Och det kan man ju förstå efter många dagar inomhus. Så idag ska jag & Meja på prommenad & göra lite ärenden. Vi har ju storasyster som fyller år i morgon, så vi har några saker vi ska handla.
Först blir det en kaffekopp & soffan en stund medans Meja sover. Sedan ut i det fina vädret! Längtar.


Bakdag

Idag har det varit fullt upp. Läkarstationen på morgonen, sedan storhandling. Hem & baka. Wilma har längtat efter att baka, så det var bara att sätta igång. Lite jobbbigt eftersom jag hade värsta huvudvärken. Men det blev jättefina muffins, riktiga tjejmuffins med hjärtan, glitter & strössel i rosa färger. Sedan har Wilma handlat rosa ballonger & rosa sugrör till kalaset. Behöver jag säga vad favorit färgen är...
Chokladbollar har vi också bakat, eller Wilma. Hon har rullat & doppat i pärlsocker själv. Nu har man ju så stor tjej, som klarar det mesta. Efter bak & diskning satte vi oss ner & smakade på dom goda muffinsarna. Och efter några koppar kaffe & några alvedon börjar faktiskt huvudvärken att släppa lite.
Måste ju bara berätta att vi köpte nytt köksbord & stolar igår. Ett ekbord med fyra stolar. Kollade på blocket igår & fick se detta bord, verkligen jättefint & liknande med det vi har tittat på tidigare. Åkte & tittade på det & sedan blev det affär! Ordentligt underhållet var det. Slipat & smort varje år, så det var inga skader på det. Är supernöjd! Ett bra pris var det också.  Så nu kan dom gamla stolarna få vara med i majbrasan detta år...haha!
Nu ska jag gå & se om Meja har vaknat. Sedan är det middag som väntar.







Helgen

Nu var det jättelänge sedan jag skrev. Här myser vi hela dagarna. Meja växer & har börjat prata, skratta, upptäcka händerna, som är jättegoda att suga på & hänga med jättemycket. Det är så kul. Wilma är en superduktig storasyster som hjälper mig jättemycket. Tycker om att ge Meja välling, hjälper mig att bada henne & sitta & prata med henne. Vilka underbara tjejer vi har.

Just nu är Wilma så förkyld, har värsta hostan som inte vill ge sig. Hoppas bara den ger med sig snart, är så jobbigt & långtråkigt att vara inne dessa fina dagar. Och på torsdag fyller våran stora tjej 7 år!!! Då blir det kalas! Så i veckan är det bakning på schemat. Mini cupcakes med härligt strössel & mashmallows klubbor doppade i choklad och strössel. Så det ska väl gå att ordna. Nä, nu ska jag gå & hjälpa Wilma göra klart inbjudningskorten.








Lördag

Idag är det riktigt soligt & härligt väder. Väntar på syrran som ska följa jag & Meja på en promenad. Vi ska gå till Kanis & titta när Wilma åker slalom med mormor & morfar.
Igår blev Meja två månader, tiden går så fort. På dagen var jag, Meja & Wilma på promenad. Var in på Kleda & hittade lite kläder till båda två. Sedan på eftermiddagen var Wilma & åkte längskidor med morfar. På kvällen var vi bjudna på middag hos mamma & pappa. Två goda pajer & sallad till. Jättegott. Såg Let´s dance & sedan blev det hem & sova. Wilma stannade & sov med moster. Johan är & kör sin nya skoter idag, ställde klockan på 08.00 i morse. Lite sugen på att köra...ha ha!
I tordags fyllde jag år, hade nästan glömt bort det. På dagen var jag & Meja & träffade Ida & Juni & Anna & Levi hos Anna. Jättekul att träffas! Ser fram emot tisdagen då vi ska vara hos Ida. Wilma åkte slalom med morfar. Hon tyckte det var jättekul & duktig har hon blivit. På kvällen kom mamma, pappa & mormor & åt tårta. Ficka jättefina presenter. Och igår blev jag uppvaktad av syrran. Fick ett par jättefina tighs, lite mc stuk. Nu ska jag ta & göra mig lite klar. Meja sover i vagnen inne. Men vaknar nog snart & är hungrig. Sedan ut i det fina vädret.

RSS 2.0