Pepparkaksbak

Nu var det längesedan jag skrev någonting, eftersom vi har haft datorn nerkoppalad medans vi har renoverat babyrummet. Nu är det färdigt & det blev jättefint. Är supernöjd. Skötbordet & spjälsängen är på plats. Och alla babykläder upptvättade, så nu är det bara att vänta på att den ska komma. Inte fullt 8 veckor kvar. Längtar.

I fredags ringde syrran & surrade & frågade vad vi skulle göra i helgen. Inte nå speciellt svarade jag & samtidigt knackade det på dörren, så Johan gick & öppnade. Gissa vem som stod där? Syrran! Snacka om överaskning! Jag hade frågat i telefonen tidigare under veckan om hon inte kunde komma hem snart. Men hon sa att dom hade så mycket i skolan, så hon visste inte riktigt när hon skulle komma. Så det blev en mysig fredag, vi satt uppe & surrade länge & åt kvällsfika. Kom väl i säng efter kl 01.00. Syrran stannade & sov hos oss, så vi hade en mysig morgon också. Wilma & syrran var sedan ute på en prommenad tillsammans & på eftermiddagen bakade jag & Wilma pepparkakor. Det blev många olika pepparkakor, giraffer, grisar, fötter, pusselbitar, hundar & lite andra roliga former. Lite deg slank också ner i våra magar...gott! På kvällen kom mamma, pappa, syrran & mormor förbi. Och då gjorde vi hemmagjord pizza. Alla fick sätta vad man ville på, blev supergott! Sedan blev det att sitta uppe & surra till klockan var efter 01.00 även denna kväll. Men nu kommer inte syrran hem något förrän några dagar innan jul, så man vill ju verkligen ta vara på tiden hon är hemma.

Idag blev det en lång sovmorgon, skönt! Sedan på eftermiddagen har Wilma & Johan varit på bio & sett Nicke nyfiken.  Hon tyckte den var jättebra. Medans var jag till mamma & pappa & hälsade på. Mamma & syrran bakade, så jag hjälpte också till. Det blev bla lite muffins i fina röd/vit prickiga muffinsformar. Nu ska jag ta & laga lite middag & sedan sträcka ut mig i soffan med en tekopp & se om det är någonting bra på tv:n.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0