Onsdag

Känner mig jättetrött idag, ska väl försöka vila lite medans Wilma är på skolan. Ibland är det svårt att bara lägga sig & sova när man väl stigit upp. Igår vaknade Wilma före kl sex, & sprang till köket & tittade. Tomten lämnar ju alltid småpaket i köket varje år den 1 december. Denna morgon var det ett ljus i paketet. Ett med siffror som man tänder varje dag fram till julafton. Det tyckte hon var kul! Sedan var det julkaledern att öppna. Fösta den med choklad & sedan tv kalendern. Verkar ju faktiskt ganska rolig årets julkalender med Supersnälla Silversara & Stålhenrik. Igår till middagen tände vi 1:an på ljuset. Det börjar verkligen närma sig julafton! Måste nog försöka göra lite julklappsinköp medans man orkar. Börjar vara långt ner till skorna nu... är ju nästan bara sex veckor kvar!
Tiden går fort. Ikväll är det vaccinering för min & Johans del. Har funderat mycket kring sprutan, men även läkarna på specialistmödra tycker att man ska ta den, & nu vaccinerar man ju sex månaders bebisar. Och det är ju ett tag innan man är där, så då har den ju ett litet skydd från mig första tiden. Skulle inte förlåta mig om jag inte tagit den & den lilla blir sjuk. Kan inte vara egoistisk i detta fall. Kan ju faktiskt också smitta andra som inte kan ta den. Nä, nu ska jag sätta mig i soffan med en tekopp & se lite tv, kanske jag måste äta en kaka också. Måste bara säga att jag är ganska onyttig nu för tiden. Har blivit många kakor för min del. Inte bra med fika i frysen. Men det är väl jul, jag får skylla på det. Då får man unna sig lite gott!



Kommentarer
Postat av: Anna

Hmm... Det var mycket att fundera på igår. Måste läsa lite mer om alla smärtlindringar som finns. Men annars så tror jag att jag ska förlita mig på experterna. De vet nog vad som är bäst just då! Tror det är farligt att binda upp sig för mycket i förväg. Gällande amning så blev jag lite mörkrädd, det verkar ju vara ett projekt av sällan skådat slag. Men som du skriver, inga problem, det kommer att gå jättebra! Gah! Var förbi Barnens Hus igår och de flesta delarna till vagnen har kommit, så snart ska den hämtas. Längtar!

2009-12-04 @ 13:15:35
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0