En dag i solen...

Idag har det varit som en sommardag, så härligt. Jag & Wilma har varit lediga hela dagen & bara myst. Vi har varit på baksidan, Wilma har pysslat i sin nya pysselbok med Hello Kitty, hon har haft dansuppvisning för mig i gräset, spelat  musik & bara tagit det lungt. På eftermiddagen har Wilmas faster Annika & kusinerna med gammelmormor varit förbi. Syrran kom också förbi en sväng.
Vi satt på altanen & drack te & åt lite melon & vindruvor. Sedan när gubbarna hade slutat jobba, följdes vi ut & åt med gammelmormor Elsy. Innan hon skulle med bussen hem till Boden igen. Johan for iväg & fiskade ikväll, Wilma ville cykla, så jag gick & Wilma cyklade en liten sväng. Sedan var det dax att gå in & göra sig redo för sängdax. Vi han spela lite spel innan godnattsagan. Wilma var trött ikväll, & jag känner själv att jag börjar längta efter sängen. Ska ta min nya tidning & krypa ner jag också.
Hoppas det blir lika fint väder imorgon, så att vi får en lika härlig dag. Jag & Wilma är lediga imorgon också.

image173

Måste bara visa jag & Wilmas nya skor. Snygga va?




En härlig morsdag...

Jag fick börja min morsdag men en härlig & skön sovmorgon. Sedan åt vi frukost ute på altanen, det var ju jättefint väder.
Av Wilma fick jag en jättefin krukros, med röda rosor. Och två jättefina teckningar som hon hade gjort.
Sedan kom Malin, Magnus & Tindra förbi & hälsade på. Vi satt ute på altanen & fikade & bara hade det skönt i värmen.
Wilma var iväg på kalas, hos en dagiskompis, & efter det for vi till Wilmas kusiner & grillade. Wilma & Jon cyklade lite utanför huset, för nu har Jonte också lärt sig att cykla utan stödhjul. Dom har ju blivit så stora & duktiga. Senare på kvällen for vi till mamma & pappa & hälsade på, & firade mamma på morsdag. Jag & syrran hade köpt en vitt fikafat med snygga servetter till. Som hon kan ha i stugan, när hon ska bjuda på fika. Så det var en jätteskön & mysig dag.

image172

Lördag...

Idag har jag jobbat på förmiddagen. Wilma & Johan har varit & cyklat & ätit glass & bara myst medans jag har varit på jobbet.
Det har ju varit ganska varmt & skönt idag. När jag kom hem från jobbet kom syrran förbi. Jag har lockat håret & sminkat henne, hon skulle på fest & sedan ut på pubkväll i Kanis. Så därför sitter jag här så sent, klockan är 01.00 & väntar på att hon ska ha hämtning.
Vi grillade i helgen också. Har blivit ganska mycket grillat på sistone, men det är så gott! Syrran stannade & åt med oss, innan hon skulle iväg. Sedan hade jag gjort en cheescake & det var jättegott. Micke, Malin, Jonatan & Jennifer kom & såg Eurovision med oss, det gick inte så bra för Sverige. Det var ju tråkigt. Nu börjar jag bli ganska trött. Men förhoppningsvis sover Wilma ganska länge imorgon, det blev ju ganska sent ikväll. Hon & Jennifer har haft jätteroligt ikväll, men det var två mycket trötta tjejer innan kvällens slut. Imorgon är det ju morsdag, så det blir en lugn dag med lite tårta & fika. Vi ska till mamma på eftermiddagen, & på förmiddagen ska Wilma på kalas hos en dagiskompis. Så det blir väl ändå lite att göra imorgon också. Nu ska jag gå & slöa i soffan en stund, innan jag kanske ska rycka ut som chaufför.

image171

Grattis Malin!

Jag vill bara gratta min fina kompis Malin på hennes 26-årsdag! Hoppas du får en jättebra födelsedag!

image170

En ledig torsdag...

Idag har jag & Wilma varit hemma & myst. Efter lunch var vi på dagis & tittade på deras venissage. Jättefint hade dom gjort. Sedan kom Elin & lilla Emil & hälsade på. Det var jättekul, det är så långt mellan gångerna man träffas. Emil hade då vuxit, sju månader har han hunnit bli. Vi satt ute på altanen, det har ju faktiskt varit riktigt soligt & varmt idag. Härligt! Äntligen lite värme.
Pappa kom & åt middag med oss, han hade precis kommit hem från Kalix. Och mamma jobbade, så då passade ju det bra.
Nu har Wilma en kompis hos sig, så dom leker för fullt. Johan är & fiskar, så det blir bara jag & Wilma hemma ikväll. Dom brukar bli ganska sena när dom far iväg. Så det blir att slå sig ner i soffan med en tekopp när Wilma har somnat. Idag var det både Design: Simon &Thomas och Spårlöst  på tv som jag vill se. Så det blir en slapparkväll. Ganska skönt. Imorgon är det fredag & jobb hela dagen. Lördag jobbar jag också, men sen är det helg. Och på söndag är det morsdag, och då brukar vi mysa & äta lite tårta.

image168

Världens bästa syster...

image166
 

Onsdag...

Idag har jag jobbat hela dagen, men imorgon är både jag & Wilma lediga. Då ska vi på dagis & titta på deras venissage.
Sedan ska vi bara mysa hela dagen. Tänkte att vi skulle passa på att baka lite. Nu var det längesen vi hade nått bak i frysen. Är ganska bra att ha, & ta fram när man får besök.
I går var jag riktigt duktig. Jag städade hela dagen. Wilma var en stund på dagis & lekte. Sedan fick kusin Jon följa hem, och dom lekte hela tiden, så jag han göra jättemycket. Putsade fönstrerna, dammtorkade, duschade blommorna m.m. Det kändes riktigt skönt efteråt. Nu är det bara skåp & lådor som skulle behöva en röjning. Där är det inte kul... Alla vinterläder skulle också behöva tvättas & hängas bort. Nu ska väl ändå sommare komma snart. Man börjar vara kanska så less på det här vädret. Snö, hagel & regn, och vi har snart 1 juni. Ja, vi får väl hoppas att det blir en riktigt bra sommar då. I sommar har jag bara 2,5 vecka ledigt. Så det blir en sväng med husvagnen i allafall. Wilma har 7 veckor ledigt. Det är viktigast att hon får ha semester tycker jag.
Sedan ska vi måla om garaget & bodan mörkrött. Men det blir väl snart. Jag tror det blir jättefint, det kommer nog passa bättre till vårat hus. Nä, nu ska jag gå & lägga mej & läsa min nya tidning Allt i hemmet som jag fick i brevlådan igår. Så imorgon har jag väl fler planer på vad jag vill göra. Och så ska jag drömma lite om våran kommande sommarstuga. Som vi så småningom har i framtiden. Vi samlar virke & drömmer än så länge. Sov gott.
Jag vill också gratta våra kompisar Carola & Janne som fick en liten Nelly den 2 /5. En jättesöt tjej. Grattis till er!

Lördagen...

I lördags var syrran & Johan förbi på förmiddagen & åt lunch med oss. Syrran lockade håret på jag & Wilma. Vi skulle ju bli fina i håret när vi skulle på Viggos 1-års kalas & sedan middag hos Malin, Magnus, Felicia & Tindra. Syrrans Johan fick också lockar med locktången. Vi tyckte att han blev jättegullig, och syrran skojade med han & sa att hon tyckte att han skulle permanenta sig. Han höll inte riktigt med oss...men vi blev jättefina allihopa.


image162




Sedan var det 1-års kalas hos Viggo. Grattis Viggo!

image164
Sedan på eftermiddagen for vi till Malin, Magnus, Felicia & Tindra. Där åt vi grillat  med glass & bär till efterrätt. Det var jättegott.
Felicia & Wilma lekte & hoppade studsmatta. Och lilla Tindra roade sig själv, innan det var dax att gå och sova.
Det var en jättetrevlig kväll, så det måste vi göra om.
Och snart kanske det är en till liten med oss. För snart ska väl lilla Milton komma ut!

image165
'





 

En duktig tjej...

Helgen den 10/ 5 sov jag & Wilma hos mamma & pappa. Johan var med några arbetskompisar i Kronogård & pimplade. Vinterns sista pimpling. Då provade pappa att skruva loss stödhjulen på Wilmas cykel. Pappa sprang brevid & hjälpte Wilma. Det var lite vingligt i början & hon hade lite svårt att koncentrera sig. Hon såg allt annat runt omkring, istället för att titta vars hon skulle cykla.
Men efter att ha tränat & tränat under dagen kunde hon cykla själv på eftermiddagen. Dom lär sig snabbt när dom är små. Hon var jätteduktig. Så på söndagen skulle hon cykla hela dagen. Det blev mycket roligare att cykla nu! Och hon var jättestolt!


Årets majbrasa!

Valbors firade vi med Johans systrar & deras familjer. Vi var hos Jessika & Kent i Sjulsmark. Där var också en kompis till Kent med hans familj. Så vi var ett helt gäng som grillade & surrade. Barnen hade jättekul, dom var ute & lekte hela kvällen. Vi grillade kött, jättegott ( blir aldrig less på grillat kött! ). Sedan eldade vi majbrasan & barnen åt lite grillad korv ( inte grillad vid majbrasan, utan på grillen). Johan hade haft feber & var lite smått förkyld så vi stannade inte så jättelänge. Men det var en trevlig kväll & barnen hade roligt.

image144

RSS 2.0