Lördag & Söndag...

I helgen har det varit fullt upp, lördag jobbade jag & sedan på eftermiddagen åt vi middag hos Malin & Magnus. Vi grillade kött, jättegott var det. Sedan spelade vi spel & surrade hela kvällen. Wilma & Tindra lekte & hade roligt dem också. Och lilla Milton sken som en sol hela kvällen.
På söndag var jag & Wilma, Annika, Jonte & Otilia till Piteå på Barn Nolia. Där fick barnen gå på skattjakt, måla teckningar, bli sminkade & mycket mera. Wilma ville bli sminkad till en fjäril & Jonte till spindelmannen. Dom blev jättefina. Sedan for vi ut & åt. En riktigt mysig dag. Barnen hade lite svårt att äta, var så rädda att deras ansiktsmålningar skulle försvinna. Sötisar!
Och när vi kom hem & skulle gå & sova, ville Wilma inte tvätta bort målningen...så nu måste vi inhandla ansiktskritor.






Mitt nya hår...

Nu har jag satt in håret som jag så länge ha velat ha. Eller inte jag har gjort det & Johan slapp ju också. Min snälla & underbara vän Malin har hjälpt mig med det. Tack Malin! Jag hade beställt ringhår, som man lätt skulle kunna nypa fast med en vanlig tång. Jag for till Malin onsdagkväll & hon började sätta fast det. Sedan färgade vi det i samma bruna färg som jag brukar ha. For hem jättenöjd & visade Johan, som tyckte det blev jättefint. På morgonen när jag vaknade & stod &  skulle fixa håret innan jobbet lossnade 10 st. Sedan kännde jag att det gick & dra lös dom eftersom. Messade till Malin & frågade vad jag skulle göra...snyftade för mig själv ( jag tyckte riktigt synd om mig själv faktiskt ) hon sa att nu limmar vi fast dom. Kom till mej ikväll så ska vi fixa det. Åh snälla gulliga Malin, nu kunde jag pusta ut. Rörde inte håret under dagen, utan lät det vara i en svans. På kvällen for jag till Malin & vi klippte av ringarna & satte fast vax istället som hon värmde fast. Så nu sitter det!  Skulle ha gjort det på en gång, men det kan ju vara olika vad man har för hårtyp, mitt kanske var för glansigt så det bara gled av. Är så nöjd & Wilma styker på håret & tycker att jag blev jättefin. Sötgumman min. Plattade håret på morgonen & satte i en hög svans, jättefint!  Idag har jag & Wilma bakat bullar, passade så bra när det var så dåligt väder ute. Så nu har man lite bullar i fysen, är alltid bra att ha. Nu ska jag ta & se Idol som börjar snart...Wilma väntar & längtar till Johan Palm ska sjunga, hon tycker han är så söt! Johan kom en tidigare från jobbet, han har så dåligt i ryggen. Så nu har han bäddat ner sig i soffan med värmedynan & väntar också på att Idol ska börja. Ska skynda mej & poppa lite popcorn & sedan ska jag också krypa ner i soffan & mysa.






Tisdag...

Idag har jag varit ledig, men Wilma ville gå & leka en liten stund på dagis med sina kompisar, och så hade vi lovat att en av kompisarna skulle få följa med hem idag. Så efter att jag hade lämnat henne kom Malin & Milton förbi, så vi tog en kopp kaffe, av det goda Chocolat Dream innan vi gick en liten prommis med Milton i vagnen. Vi planerade lite inför Halloween festen vi ska ha fredag den 31 oktober. Vi tänkte hitta på lite skoj för barnen, spökfika, spökmat & lite annat roligt. Sedan ska vi ju vara utklädda allihopa. Johan & Magnus tycker att jag & Malin kan ju vara häxor...då behöver vi ju inte klä ut oss...ha ha väldigt roligt! Vi ska vara en fin fe´med vita klänningar & glittriga vingar istället ...ha ha.  Sedan kom Elin & lilla Emil förbi, kul att träffas. Är ju väldigt långt mellan gångerna & han hade då vuxit sedan vi sågs sist. På eftermiddagen kom Johans syrra med familj & hälsade på, så Wilma & Jonte lekte & byggde lego en stund. Det var en ganska trött tjej som stupade i säng efter en hel dag med kompisar. Imorgon hoppas jag mitt hår kommer som jag har beställt. Ska bli så spännande! Längtar efter långt hår igen. Och ids man inte vänta på att det ska växa ut ( vilket tar väldigt lång tid, & inget tålamod att vänta så länge ) får man lösa det med löshår. Så imorgon Malin kommer jag kanske med 100 slingor! Tack så jättemycket för att du hjälper mej, då slapp Johan agera hårfrissa. Och han var mycket lättad att slippa det. Nu ska jag ta & mysa med Johan framför tv:n innan det är dags för sängen.


Helgen som varit...

I helgen har vi inte gjort så mycket.  Lördag var jag ledig & Johan var hemma från jakten. Han har så dåligt i ryggen, så då passade vi på att fara & hälsa på Chrille, Malin & lilla Wilmer. Han har ju blivit så stor sen vi såg han sist. En riktig snygging!  Kul att träffas & surra lite, blev bjuden på jättegott fika & så passade vi på att snusa på lilleman. På kvällen slöade vi bara framför tv:n, gjorde en god kycklingsallad & vitlöksbröd till. Wilma ville se en stund av Stjärnor på is, sedan när hon hade somnat såg jag & Johan en film som vi hade hyrt, Tillsammans är man mindre ensam. Jag tycker den var bra, men Johan var väl inte så intresserad av att se den färdigt.
Söndagmorgon var Johan i skogen när vi vaknade, så då passade jag & Wilma på att baka bullar. Sedan fick Wilma ringa & bjuda mormor & morfar på nybakade bullar & kaffe. Mamma undrade om vi inte skulle följa med på en prommis. Så vi följde med mamma & pappa ut & gå. Wilma hade dockan Isak i dockvagnen. Skönt med lite luft efter bullbaket. På kvällen myste vi framför tv:n & fikade mera bullar, Johan ville ju också smaka. Hade köpt ett gott kaffe, Chocolat Dream. Och det var faktiskt riktigt gott. Blandade bara en skopa av det smaksatta kaffet. Sedan blev det en tidig kväll för en trött & lite tjurig Wilma. Så idag Måndag var hon på betydligt bättre humör. Idag har jag jobbat förmiddag, sedan blev det en sväng upp till Malin, Tindra & Milton, för lite surr & en kopp kaffe. Nu ska jag ta & börja med middagen. Idag blir det korv & mackisar. Sedan ikväll ska jag se, Design Simon & Tomas & dricka en stor kopp av Chocolat Dream.


Picknick i stugan...

I söndags följde jag & Wilma med mamma & pappa till stugan. Pappa skulle sätta fast bryggan innan snön kommer, & plocka bort lite andra saker. Det var en jättefin höstdag & Johan var ändå i skogen & jagade, så det passade bra att följa med. Vi packade en picknickkorg med kaffe, saft, chockladbollar & blåbärskaka...mums så gott det var! Wilma hjälpte morfar att knyta repet till bryggan, sedan gjorde vi en djurpark med plastdjuren i sandlådan, picknickade & hade det jätteskönt. Hoppas på fler sådana dagar!












Veckan som gått...

Nu har jag inte skrivit på hela veckan. Så här kommer lite av vad som har hänt här hemma.
Lördag: Förra helgen var Malin H & hälsade på, från lördag till söndag. Superkul Malin att du kom!  Så lördagkväll åt vi räklåda & en jättegod & proffsig blåbärspaj som Malin gjort. Anna var också med. Vi surrade & skrattade hela kvällen...vinet gjorde nog också sitt! Anna for nog kring 02.00, så vi hade en helkväll ihop. Jättemysigt! Det måste vi göra om.



Måndag: Jobb hela dagen lång...
Tisdag: Inte så mycket, var hemma & myste med Wilma.



Onsdag: Jobbade hela dagen. Mamma hämtade Wilma tidigare på dagis, så hon fick en kortare dag. Sedan hade Wilma gymnastik på kvällen, så då ville mamma följa & titta. Hon är jätteduktig på gympan & lyssnar på vad dom ska göra. Sedan såg vi Idol & myste framför tv:n.
Torsdag: Idag var Wilma ledig med mej. Malin, Tindra & Milton kom & hälsade på. Vi gjorde en kycklingsallad & åt tillsammans. Alltid kul när ni kommer förbi!
Fredag: Jobb & sedan på kvällen kalas! Malin & Magnus har fyllt år. Så vi gav dom en blandad korg med lite badgrejor, som dom ska använda när dom ska bada & mysa. Så fredagsfinalen av Idol, & sedan var jag till mamma & pappa en sväng. För syrran hade kommit hem. Superkul när hon är hemma!
Lördag: Syrran kom förbi på morgonen & åt frulle med jag & Wilma. Johan var & jaga som vanligt. Sedan när han kom hem for jag & syrran & syrrans Johan iväg på byn & shoppade lite. Hittade mej en vinterkappa. Och en present till min älskade Johan som fyller år på Måndag. På kvällen kom Johans ena syrra med familj & uppvaktade han i förskott. Han fick en cool plunta med två glas till. Vi åt tårta & såg det nya programmet stjärnor på is. Syrran & Johan kom till oss senare på kvällen. Då käkade vi bakpotatis, räkor & vitlöksbröd & såg en film som vi hade hyrt. Jag somnade så klart till filmen, var supertrött. Men den var enligt dom andra rolig. Sedan stannade dom & sov hos oss. Så mysigt att få ha syrran här när hon är hem.



Söndag: Vi slöade en lång stund på morgonen. Sedan på eftermiddagen kom mamma & pappa & firade Johan. Han fick en snygg tröja, snygga randiga långkalsonger & snygga sockar. Av syrran & Johan fick han tunnbröd med choklad , jägarsaft & en tjärälg att lägga i elden, så att det ska brinna bra. Jag & Wilma hade köpt han en snygg T-shirt ( blir ju lite kläder när man jobbar med det man gör ) och ett snyggt halsband med en silverbricka. Senare kom Malin, Magnus & barnen. Av dom fick han en tvål av stål som ska ta bort dålig lukt av tex. fisk & lök, och en flaska med god doft att droppa i vattnet när man ska basta.  Jättefina presenter har han fått.  Han fyller imorgon, men vi gjorde bort allt kalasande i helgen, så det får bli en god middag imorgon på födelsedagen. Nu ska jag snart krypa i säng. Imorgonbitti blir det mer tårtbakning, Johan skulle ta & bjuda gubbarna på jobbet på lite tårta. Nu ropar Wilma från sovrummet så nu måste jag sluta...




RSS 2.0