Barnvakt & Farsdag...

I helgen har vi varit barnvakter åt Malin & Magnus Tindra & Milton. Malins kusin fyllde 30 år, så då fick barnen vara här, så dom fick passa på att partaja, och det gjorde dom! Vi hade en lugn & mysig kväll, efter middagen stoppade vi Milton & Tindra i vagnen & gick & köpte lördagsgodis. Wilma ville hjälpa till att dra vagnen, hon tyckte det var så mysigt att ha dom hos oss. Sedan blev det mys & godis i soffan en stund innan sängdax. Vi låg alla i storsängen & läste pixiböcker en stund, Milton älskade Wilmas kuddfodral i siden, & snusade & snusade så kudden blev alldeles blöt. Sedan somnade Tindra i Wilmas säng, Milton i resesängen & Wilma fick sova med oss i storsängen. Kring 21.00 sov alla barnen, så det gick ju jättebra. På natten var både jag & Johan upp flera gånger & kollade lilla Milton. Wilma & Tindra snarkade på, men lilla Milton var så tyst, & så var det ju ett tag sedan man hade en liten bebis. Men det gick så bra hela natten, ingen var vaken. Dom sov alla tre från kl. 21.00-8.30 dagen efter! En trött Malin & Magnus kom på natten & sov i gästrummet, ifall att det skulle vara något. Men dom fick sova, vilket dom behövde! Sedan blev det en lugn förmiddag med hamburgare till lunch.


På eftermiddagen var vi bjudna till mamma & pappa på mat & tårta. Lax med räkröra & pressad potatis, mums...jättegott var det. sedan blev det tårta & kaffe. Tårtan hade Wilma hjälpt mamma att göra. Gräddtårta med chokladkräm i & riven choklad på. Ännu mera gott! Pappa fick strumpor av jag & syrran, sina favvosockar att ha i skorna på jobbet, inte så kul kanske. Men pappa blev glad. Wilma hade uppvaktat Johan innan vi for till mamma & pappa, med ett kärlekste & en tesil iform av ett hjärta. Strumpor fick han också. Vi brukar inte ge så märkvärdigt på farsdag, men en lite sak vill man ju ge.
Senare på kvällen när Wilma hade somnat, blev det en tekopp & skorpor framför tv.n & såg på Sanningens ögonblick, som började. Sedan var det sängen som väntade. Måndag... Wilma & jag lediga, så mysigt vi ska ha!


Kommentarer
Postat av: Malin H

Vilken mysig helg :-) Vad härligt att det gick så bra att vara barnisar oxå. Vi har väl tänkt kidnappa Emilias kusin här framöver så hans föräldrar kan göra något på tu man hand :-) Är ju så spännande för barnen :-)

Vilken fin farsdags present guben din fick!

Här blev det ingen fancy variant då penningpåsen är smärtsamt lätt för tillfället ;-) En kanelbulle med ett tårtljus i och ett stort glas kall mjölk...En teckning från Emilia och en inslagen snusdosa från mig...Hahaha! Nåväl, det blev en kul grej i alla fall...



Vi måste absolut ta en lilla julafton :-) Nu har jag skola igen så nu är det lugnare takter... Är ni lediga på Onsdag? Jag och Emilia kommer till Älvsbyn då för syrran fyller år.

Hoppas ni ha det bra annars! Kram!

2008-11-10 @ 20:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0