Veckan som gått...

Nu är Wilma inne i skolvärlden, stora tjejjen. Tur att 6-års ändå innehåller mycket lek. I veckan har dom haft bad, utflykt & idrott utomhus. Det händer mycket spännande på dagarna, så det är en ganska trött tjej när kvällen kommer. Själv växer magen & blir större & större. Har redan börjat få mycket sammandragningar så tempot har gått ner lite. Annars har jag ganska svårt att sitta still. Vill ha ordning & reda & städat runt omkring mig. Men nu har det varit soffan & lugna prommenader som har varit prio ett. Man vill ju inte att bebban ska komma tidigare. I veckan har vi också valt tapeter till barnrummet som snart ska göras iordning. Det blev en beige tapet & en fondvägg som är beige med vita stjärnor. Kommer bli jättefint! Då får gardiner, kuddar & leksaker sätta färg på rummet.
Wilma fick också vara med & tycka. Hon hittade många fina rosa tapeter som hon tyckte bebisen skulle få, men eftersom vi inte vet vad som är i magen så blir nog detta jättebra! Och det höll hon med om till slut.
Hon längtar & frågar varje vecka om det är länge kvar. Och när vi var på Ikea så hittade hon ett litet mjukisdjur att köpa, & då skulle bebisen ha ett likadant. Så det var ju bara att köpa två!
Vill också tacka min underbara mamma & pappa för den fina vagnen vi har fått av dom. Den står i vardagsrummet & väntar. En svart & brun Brio kombi, superfin! 
Nu ska jag ta & klä på mig & ta dagens prommis, sedan är det lunch & hämtning av Wilma på skolan. Ikväll är det mysfredag, det sa Wilma i morse innan skolan. God mat & Idol i soffan ikväll. Bara ta det lugnt & mysa!
Nä nu väntar promenaden! Hej svejs!


Kommentarer
Postat av: Malin H

Såå fin vagn! En bebbe som kommer åka vagn med stil :-) Vad roligt att få fixa och göra i ordning bebbe-rummet oxå... fast passa på och slappa i massor nu oxå mellan varven ;-)



Ja jisses vad tiden går fort, Wilma som nyss satt och hällde ut burklock på köksgolvet på Lokgatan och nu stora skoltjejen :-)



Vi ses, ser fram emot middagen och massa surr :-) Kram!

2009-09-11 @ 19:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0