Bakdag

Idag har det varit fullt upp. Läkarstationen på morgonen, sedan storhandling. Hem & baka. Wilma har längtat efter att baka, så det var bara att sätta igång. Lite jobbbigt eftersom jag hade värsta huvudvärken. Men det blev jättefina muffins, riktiga tjejmuffins med hjärtan, glitter & strössel i rosa färger. Sedan har Wilma handlat rosa ballonger & rosa sugrör till kalaset. Behöver jag säga vad favorit färgen är...
Chokladbollar har vi också bakat, eller Wilma. Hon har rullat & doppat i pärlsocker själv. Nu har man ju så stor tjej, som klarar det mesta. Efter bak & diskning satte vi oss ner & smakade på dom goda muffinsarna. Och efter några koppar kaffe & några alvedon börjar faktiskt huvudvärken att släppa lite.
Måste ju bara berätta att vi köpte nytt köksbord & stolar igår. Ett ekbord med fyra stolar. Kollade på blocket igår & fick se detta bord, verkligen jättefint & liknande med det vi har tittat på tidigare. Åkte & tittade på det & sedan blev det affär! Ordentligt underhållet var det. Slipat & smort varje år, så det var inga skader på det. Är supernöjd! Ett bra pris var det också.  Så nu kan dom gamla stolarna få vara med i majbrasan detta år...haha!
Nu ska jag gå & se om Meja har vaknat. Sedan är det middag som väntar.







Kommentarer
Postat av: Malin H

Kul med nya köksmöbler! Å härliga muffins, färstår att tjejen ser fram emot kalaset :-)

2010-03-24 @ 16:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0